Red.
Czarny bez obwieszony owocami, rozrośnięte kępy mięty, łan nagietka i mlecze, które stale wyrywamy z grządek, to przebogate źródła zapasów na zimę.
W tym numerze znajdziecie wiele tematów świątecznych - bardziej i mniej typowych propozycji. Odkryjecie m.in. ciekawy świat dodatków krawieckich, a dzięki zimowemu trendowi udacie się w egzotyczną podróż. Kolejny rok zbliża się do końca. Mam nadzieję, że przyniósł on Wam zadowolenie zawodowe i obfitował we florystyczne osiągnięcia. Z okazji świąt życzę więc, aby kolejny dał równie wiele satysfakcji i radości.
Stare, ale zarazem urokliwe poddasze budynku, w którym mieści się siedziba szkoły florystycznej zakwitło kompozycjami przygotowanymi przez uczniów starających się o dyplom florysty. Po rocznym cyklu nauczania słuchacze przystąpili do egzaminu. Oto niektóre z ich prac.